Welkom bij Marjon's Trimsalon


U kunt voor de complete vachtbehandeling van uw hond bij mij terecht. Plukken, knippen, effileren, ontwollen, scheren en wassen alles is mogelijk. Elke  rashond word zoveel mogelijk volgens de rasstandaard getrimd maar ook geheel naar eigen wens. Ik adviseer u hier graag over!


Even voorstellen;

 

Mijn naam is Marjon Wierema en de passie voor honden heb ik al mijn hele leven gehad. Nadat mijn baan na 32 jaar door een reorganisatie is gestopt heb ik van mijn droom werkelijkheid kunnen maken. Ik ben de vakopleiding tot hondentrimmen gaan volgen en ik heb deze afgerond aan de Trimacademie. Daarnaast heb ik bij verschillende trimsalons de fijne kneepjes van dit mooie vak geleerd. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen ga ik regelmatig naar vakdagen en specialisatie dagen (workshops) voor diverse rassen.

In 2016 ben ik met trots gestart met Marjon's Trimsalon aan de Rensumaheerd 79 te Groningen. Verder hebben we zelf nog onze eigen roedel grote poedel Dani, labradoodle Isa en poochondoodle Romy. 

Met trots verwelkom ik u en uw hond in Marjon's Trimsalon.

Tot ziens
Marjon Wierema